LG ArtCool Gallery

DUAL Inverter Compressor™ met 10 jaar garantie

LG’s Dual Inverter Compressor™ lost storende geluidsproblemen op, wat resulteert in een airconditioner die sneller koelt, langer meegaat en stiller werkt. Met 10 jaar garantie op de compressor kunnen gebruikers langer genieten van de voordelen van de LG-airconditioner.

DUAL Inverter Compressor™

Een compressor met een dynamische frequentie bespaart energie en koelt sneller.

10 jaar garantie

Een compressor met een dynamische frequentie bespaart energie en maakt een snellere koeling mogelijk.

TÜV Rheinland

Betrouwbaarheidstest door TÜV Rheinland door versnelde veroudering en grenswaardetesten.

Uitwisselbare foto‘s op het frontpaneel

De foto op het frontpaneel van de LG ARTCOOL Gallery-airconditioner kan eenvoudig worden vervangen en kan naar wens worden opgefleurd met elke andere foto.

3-weg luchtstroom

De LG ARTCOOL Gallery-airconditioner biedt een nieuw 3-wegs luchtstroomconcept. Dit maakt een snelle en gelijkmatige koeling aan de voorkant en de zijkanten mogelijk. Zo wordt een perfecte temperatuurverdeling in uw kamer wordt gegarandeerd.

Laag geluidsniveau

Door de unieke offset-ventilator en inverter-compressor wordt onnodig lawaai vermeden en kunt u genieten van een stille werking.

Hoogwaardig koudemiddel R32

R32 is een milieuvriendelijk, zeer efficiënt koudemiddel. Aangezien het gebruik van R32 aanzienlijk lager is dan dat van R410A, is er minder belasting voor het milieu en wordt de invloed op de ozonlaag geminimaliseerd. De hoge compressieratio van R32 biedt een grotere capaciteit dan de bestaande R12- en R410A-systemen.

Gold Fin™

Gold Fin™ zorgt ervoor dat het oppervlak minder gevoelig is voor corrosie en verbetert zo de duurzaamheid van de warmtewisselaar voor een aanzienlijk langere levensduur.

Snelle verwarming

De 4-weg Auto-Swing past de luchtuitlaat aan afhankelijk van de ruimtelijke omgeving. Dit maakt een optimale verdeling van de warme lucht in de ruimte en een snelle opwarming mogelijk.

Dimensions