Samsung

Energiebesparende Inverter technologie

Gecertificeerde installateur meer dan 10 jaar ervaring.

De meeste klimaatsystemen zijn voorzien van de innovatieve, modulerende inverter technologie. Hiermee past het systeem haar werking zelfstandig aan de omstandigheden aan. 

Als de gewenste temperatuur is bereikt, dan behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren. Hierbij wordt het energieverbruik op een laag pitje onderhouden. Als de temperatuur verder afwijkt van de gewenste waarde, dan zal het systeem automatisch meer capaciteit leveren en op hoogst mogelijk niveau werken. Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen. Je merkt niets van schommelingen in temperatuur en geniet constant van een optimaal comfort met minimale energiekosten.

Alle airconditioners van Samsung zijn voorzien van een geavanceerde filter, om zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en overige luchtvervuilers te elimineren. Door gebruik te maken van een filter met een zeer grote dichtheid worden zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de ingaande lucht gefilterd. Bovendien is het filter in de airco uitgerust met een antibacteriële laag, waardoor bacteriën geen kans meer hebben. Alle lucht die de unit verplaatst, passeert dit filter. Je lucht is tot wel 90% schoner!

Product voorbeelden

Samsung Luzon

Bekijk brochure

Samsung Cebu

Bekijk brochure

Samsung Wind-Free Comfort

Bekijk brochure

Samsung Wind-Free Elite

Bekijk brochure