LG

Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit

Gecertificeerde installateur meer dan 10 jaar ervaring.

LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt. Daarom werken zij onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

De superieure inverter technologie biedt eersteklas koeling en verwarming, en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energievoetafdruk en deze willen verlagen.

LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. De nieuwe lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. En naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de producten van LG ook indrukwekkend stil.

Product voorbeelden

LG Standaard Plus

Bekijk brochure

LG Deluxe

Bekijk brochure

LG Prestige

Bekijk brochure

LG ArtCool Mirror

Bekijk brochure

LG ArtCool Gallery

Bekijk brochure

LG Air Purification

Bekijk brochure

LG Multi Split

Bekijk brochure