Airco

Tegenwoordig is de airco bijna niet meer weg te denken op kantoor en in de auto. Ook thuis nemen steeds meer mensen het besluit om een airco te laten installeren. De financiële investering wordt dan ook rijkelijk beloond door het comfort dat een airco geeft.

Geen slapeloze nachten meer door de hitte of klamme dagen op kantoor. Bij ClimateTechnics kunt u terecht voor al uw vragen over airco, van advies tot realisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Single-Split Airco

De meest eenvoudige versie van een airco bestaat uit 1 binnenunit en 1 buitenunit. Deze zijn door koperen leidingen aan elkaar gekoppeld waardoor het koudemiddel loopt. Dankzij de nieuwste inverter technologieën die worden gebruikt in alle airco’s die wij plaatsen, kunt u met 1 van onze airco’s niet alleen koelen, maar ook nog eens energiezuinig verwarmen. Bijna ¾ van de energie wordt namelijk onttrokken aan de buitenlucht.

Of u nu kiest voor een standaard witte wandunit, een volledig weggewerkte kanaalunit, een designmodel of zelfs voor de tochtvrije Samsung WindFree unit of schitterende LG ArtCool serie.

Multi-Split Airco

Wanneer je meerdere ruimtes gelijktijdig wilt koelen of verwarmen kan een Multi-Split unit de oplossing beiden. Het fluisterstille systeem bestaat uit maximaal 5 binnenunits die gekoppeld zijn aan 1 buitenunit. Of het nu gaat om een woonkamer en slaapkamers, of een ontvangstruimte met behandelkamers. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikt systeem.

Bekijk hieronder op het merk van uw keuze voor een aantal voorbeelden.